Práca s textom učebných materiálov vo výučbe cuzdieho jazyka - Kanisová, Zdenka
Úloha kvalitného materiálu pri práci s cudzojazyčným textom. Didaktizácia textov prostredníctvom použitia tvorivých metodických postupov a techník. Osobnosť učiteľa a študenta v interaktívnom procese výučby. Aplikácia jazykových vedomostí, komunikatívnych zručností a kľúčových kompetencií študenta v cudzojazyčnej výučbe.