Kolébka kultury i hi-tech gigant - Havlíček, Karel
Pozitíva súčasnej Indie. Veľkosť, rast a podnikateľská tradícia. Jazykové vybavenie a úroveň vzdelania. Informačné a komunikačné technológie. Negatíva súčasnej Indie. Dovozné bariéry. Sociálne rozdiely v krajine. Náročné obchodné vyjednávanie.