Ako z krízy - potreba skvalitnenia inovácií - Arbe, Tatiana
Dopady stagnácie v Európskej únii na Slovenskú republiku. Vývoj podnikateľského prostredia v SR podľa Podnikateľskej aliancie Slovenska. Potreba zavádzania inovácií v MSP.