Efektivní plánování ve firmě - Šlapalová Čempelová, Zuzana
Plánovanie ako významná súčasť riadenia firmy. Postup pri plánovaní. Stanovenie jednoznačných cieľov. Správne stanovený cieľ podľa SMART. Kľúčové manažérske rozhodnutia. Strategické, taktické a operatívne plánovanie. Ako dosiahnuť vyváženosť v plánovaní. Vzťah medzi plánovaním a kontrolou. Sedem podmienok aby bolo plánovanie efektívne.