Písomný prejav a jeho hodnotenie na univerzitnom stupni štúdia - Pašková, Hana
Hodnotenie a význam písomného prejavu. Rozmanitosť štýlov, žánrov a foriem, ale aj subjektívny prístup posudzovateľov. Najdôležitejšie faktory, ktoré ovplyvňujú správne zostavenie a vyhodnotenie testov. Efektívnosť výučby anglického jazyka.