Sociální CRM v marketingu a prodeji - Vytiska, Michal
Nástup a rozmach sociálnych médií a ich vplyv na spôsob komunikácie firiem so zákazníkmi. Dopady internetu a sociálnych médií na predaj. Cesta vpred - sociálne CRM. Dopady sociálneho CRM na marketing a predaj. Včasná identifikácia a varovanie.