Posilnenie znalosti cudzieho jazyka korešpondenciou - Sztuková, Mária
Podporné možnosti vylepšenia znalosti cudzieho jazyka korešpondenciou s ľuďmi, ktorých materinský jazyk je ten, ktorý sa chceme naučiť a vylepšiť si jeho znalosť pomocou korešpondencie. Najaktuálnejšie typy prostriedkov komunikácie, ich rozdiely a spôsob používania.