Rýchle odhady celkovej zamestnanosti v slovenskej ekonomike (ekonometrický prístup) - Haluška, Ján
Časové rady celkovej zamestnanosti, ich vývoj a štatistické vlastnosti. Model s korekčným členom, jeho konštrukcia a špecifikácia. Modelový vzťah na rýchly odhad celkovej zamestnanosti a jeho interpretácia.