Platobná (ne)disciplína vo verejnom sektore - Melicheríková, Zuzana
Omeškanie platieb súkromného a verejného sektora európskych krajín za roky 2009-2011 a negatívny vplyv na podniky. Opatrenie v podobe európskej direktívy na zamedzenie oneskorených platieb. Závislosť omeškania platieb v jednotlivých krajinách na ekonomické výsledky danej krajiny.