Udržateľný marketingový manažment - prečo a ako integrovať udržateľnosť do marketingového riadenia? - Pajtinková - Bartáková, Gabriela
Vzťahy medzi pojmami udržateľnosť, udržateľný rozvoj, udržateľný marketing, zelený marketing a neziskový marketing z hľadiska toho, do akej miery integrujú princípy udržateľnosti do praxe. Koncepcia udržateľného marketingového manažmentu je významnou príležitosťou, ako zabezpečiť výkonnosť organizácie z dlhodobého hľadiska, spoločenské uspokojenie, ale aj efektívnosť marketingových aktivít.