Spoločenská zodpovednosť organizácie v sociálnej oblasti podniku - Čarnogurský, Karol
Princíp spoločensky zodpovedného podnikania predstavuje koncepciu kedy podnik dobrovoľne preberá spoluzodpovednosť za blaho a udržateľný rozvoj modernej spoločnosti a svojich zamestnancov.