Tvorivosť ako proces a inovácia - Potančok, Milan
Pojem tvorivosť. Moderné chápanie kreativity. Kreatívny proces. Kognitívny potenciál tvorivosti. Technika divergentného myslenia. Tvorivosť v kontexte inovácie.