Dáte si skalický trdelník alebo oravský korbáčik? - Vačoková, Lenka, 1983-
Označenia pôvodu výrobkov a zemepisné označenia výrobkov a ich registrácia. Platnosť zákona č. 469/2003 Z. z. v znení neskorších predpisov. Príklady označenia pôvodu výrobkov alebo zemepisného označenia zapísaného v registri Úradu priemyselného vlastníctva. Tri druhy registra podľa Európskej komisie: register pre poľnohospodárske výrobky a potraviny, pre víno a pre liehoviny. Označenia pôvodu a zemepisné označenia vín. Porušovanie práv a spory.