Význam interkultúrneho dialógu na európskom trhu práce - Prociková, Júlia
Migrácia pracovných síl v krajinách Európskej únie. Interkultúrny rozmer migrácie. Interkultúrna komunikácia na trhu práce. Kľúčové kompetencie na európskom trhu práce.