Metódy a nástroje diagnostiky podnikov - Deáková, Stanislava, 1974-
Vedná disciplína podniková diagnostika. Kritériá výberu diagnostických metód. Nástroje podnikovej diagnostiky. Metódy diagnostiky podnikov. Metódy merania rastu podniku. Finančno-ekonomická analýza. Metódy multikriteriálneho hodnotenia. Krízový barometer.