Technické zhodnotenie dlhodobého majetku – zmeny od 1. januára 2012 - Meluchová, Jitka, 1965-
Definícia technického zhodnotenia platí rovnako, či ide o vlastný majetok alebo o technické zhodnotenie na prenajatom majetku. V aplikačnej praxi sa teda nedajú vykonané zmeny na prenajatom majetku posudzovať bez znalosti definície technického zhodnotenia. Ilustračné príklady k technickému zhodnoteniu.