Pôsobenie daňového a odvodového systému na čistú mzdu a pasca nízkych miezd - Repková, Denisa, 1983-
Teoretické vymedzenie pasce nízkych miezd. Vznik pasce nízkych miezd. Pôsobenie daňovo-odvodového systému na čistú mzdu na Slovensku. Hodnotenie pôsobenia daňového a odvodového systému na čistú mzdu v prípade zvyšovania hrubej mzdy a určenie dôsledkov pre ochotu pracovať.