Využitie controllingu v podnikoch financovaných verejnými zdrojmi - Foltínová, Alžbeta
Špecifiká príspevkových organizácií v Slovenskej republike. Divadlo ako príspevková organizácia. Zásady hospodárenia divadiel s právnou formou príspevkových organizácií. Riadenie a kontrola divadiel s právnou formou príspevkových organizácií. Zaradenie kontrolera a kontrolingu do organizačnej štruktúry divadla.