Modely štruktúry trhu a meranie koncentrácie - Hlaváčiková, Jana
Základné charakteristiky trhových štruktúr. Miera koncentrácie. Herfindahlov-Hirschmanov index slúžiaci na hodnotenie vývoja absolútnej koncentrácie v odvetví. Miera koncentrácie a HHI vybraných odvetví priemyslu USA za rok 2007.