Kurzové rozdíly a základ daně z příjmu - Líbal, Tomáš
Predpisy v ČR upravujúce problematiku kurzových rozdielov v súvislosti so základom dane z príjmov. Kurzové rozdiely súvisiace s nedaňovým základom a výnosom. Príklady.