Rodinné podnikanie v podnikateľskom prostredí Slovenska a Európskej únie - Kinčáková, Michaela
Charakteristické znaky rodinných podnikov. Definícia rodinného podnikania z pohľadu rôznych autorov. Ekonomická dôležitosť rodinných podnikov v Európe. Rodinné podnikanie na Slovensku. Význam rodinných podnikov pre národné hospodárstvo SR.