[Obchodná prevádzka] - Szarková, Miroslava, 1951-
Recenzia na publikáciu, ktorá rozpracováva hlavné problémy maloobchodných prevádzkových jednotiek v podnikateľskom prostredí Slovenskej republiky. ale aj v európskom a medzinárodnom kontexte.