Ceny potravín rástli, tržby klesali - Drahovský, Ľubomír
Maloobchodu sa v roku 2011 nedarilo - kupujúci zaplatili za potraviny a nealkoholické nápoje v porovnaní s predchádzajúcim rokom o 6,1 percenta viac a obchodu klesli tržby za predaj potravín a potravinárskych komodít o 5,8 percenta. Situácia sa dotkla aj najsilnejších predajcov.