Aplikácia environmentálneho marketingu v podmienkach SR - Nemečková, Soňa
Výsledky empirického prieskumu zameraného na environmentálny marketing a jeho aplikáciu v podnikoch v Slovenskej republike. Charakteristika výskumnej vzorky. Impulzy a motívy pre environmentálne správanie a marketing. Hlavné bariéry environmentálneho správania a marketingu. Uplatňované environmentálne kroky. Využívanie environmentálnych značiek. Spôsoby prezentácie podniku ako environmentálne priateľského.