Kvalita života a manažment kvality - Gavurová, Beáta, 1972-
Zlepšovanie kvality v zdravotníctve vyžaduje implementáciu medzinárodne uznávaných štandardov, sústavné vzdelávanie, aktívnu participáciu zdravotníckych zariadení, ako aj profesionálov a aj kontinuálne hodnotenie systému. Výsledky prieskumu zameraného na informovanosť vybranej skupiny ľudí ohľadom kvality poskytovanej zdravotnej starostlivosti.