Relevance of social regime and globalization for technology spillovers in the EU - Puškárová, Paula, 1985-
Význam sociálneho režimu v čase globalizácie. Sociálny režim a jeho parametrizácia. Technológia spilloverov. Determinácia lídrov inovácií a lojálni zákazníci inovácií. Analýza významu sociálneho režimu pre faktor rastu produktivity. Modely a dáta.