Forenzný audit a jeho využiteľnosť v podnikovej diagnostike - Neumannová, Anna
Ekonomická kriminalita, podvod a podvodné konanie. Príčiny vzniku ekonomickej kriminality. Význam forenzného auditu. Forenzné vyšetrovanie. Zdroje údajov a vyšetrovacie postupy. Prevencia ekonomickej kriminality.