Psychologické aspekty komparácie japonského know-how riadenia s prvkami slovenských manažérskyhch reálií - Soroková, Tatiana
Pohľad na Japonsko vrátane historických, kultúrnych a ekonomických skutočností. Manažérske techniky tvoriace základ japonského riadenia, ako aj praktické príklady ich využitia vo firmách. Špecifiká, ktorými sa ázijský štýl riadenia vyznačuje a ktorý môže byť vzorom pre ostatné krajiny sveta, Slovensko nevynímajúc.