Controllingový prístup manažmentu nákladov vo verejnej správe - Serina, Pavol
Predpoklady pre aplikáciu kontrolingu v podniku verejnej správy. Manažment nákladov podniku vo verejnej správe na princípoch kontrolingu. Nástroje manažmentu nákladov v podniku verejnej správy.