Štruktúra územnej samosprávy ako východisko riešenia regionálnych disparít - Neupauerová, Zuzana
Štruktúra územnej samosprávy v štátoch Vyšehradskej štvorky (Poľsko, Maďarsko, Česko a Slovensko). Kohézna politika EÚ a jej východiskový regionálny útvar - úroveň regiónov NUTS2 (Nomenclature des Unites Territoriales Statistique, alebo anglického Nomenclature of Units for Territorial Statistics) - štatistické územné jednotky Európskej únie (štatistické regióny EÚ).