Postoje a pracovná spokojnosť zamestnancov a ich dopad na sociálne správanie - Slaninková, Jana
Analýza faktorov pracovnej spokojnosti zamestnancov, poradie sociálnych požiadaviek a ich možné dopady na sociálne správanie jednotlivca. Významné činitele ovplyvňujúce pracovnú spokojnosť troch rozdielnych skupín obyvateľstva.