Daň z príjmov fyzických osôb v kontexte hospodárskej krízy - dopady a dôsledky - Poliak, Ladislav
Analýza dane z príjmu fyzických osôb v období rokov 2007- 2010 a dopad prebiehajúcej globálnej hospodárskej krízy na delenie výnosov z tejto dane oprávneným prijímateľom, primárne obciam.