Činnosť slovenských podnikateľov v MSP a ich aktuálne praktické problémy - Šúbertová, Elena
Aktuálne údaje Národnej agentúry pre rozvoj MSP k 31.12.2011 o množstve podnikajúcich živnostníkov, slobodných povolaní a samostatne hospodáriacich roľníkov. MSP a meniace sa podnikateľské prostredie. Vybrané aktuálne zmeny v slovenskej legislatíve a ich možné dopady na činnosť MSP.