Jak odměňovat a motivovat pracovníky: tipy a doporučení - Horňáková, Šárka
Vonkajšie a vnútorné odmeny. Odmeňovanie talentovaných pracovníkov. Úlohy talent manažmentu. Flexibilita alebo ako odmeňovať výkonných pracovníkov. Štruktúra pracovnej motivácie. 4 rady ako motivovať a odmeňovať.