Využívanie rozpočtu cash flow v riadení podniku - Šagátová, Slavka, 1975-
Východiská tvorby rozpočtu cash flow. Podklady pre tvorbu rozpočtu. Riadenie vybraných podnikových faktorov vo väzbe na cash flow. Postup tvorby rozpočtu. Nevýhody a problémy rozpočtovania.