Zaměstnávejte lidi, kteří jsou schopní i čestní - Přikryl, Jan
Straty z podvodov a nekalého jednania sa týkajú značnej časti podnikov. Čo je to podvod. Neetické chovanie je v Európe stále rozšírenejšie. Ako zabrániť podvodom. Úloha personalistov pri prevencii podvodov. Presadzovanie protikorupčnej podnikovej kultúry v Česku.