Zelený bod - symbol postoja k životnému prostrediu - Urblíková, Daniela
Separovaný zber - riešenie problému hromadiaceho sa nevyužitého odpadu. Symbol Zelený bod. Zelený bod je registrovaná ochranná známka, podmienky pre používanie.