Economic sense of non-life insurance and specific risks - Majtánová, Anna
Teória neživotného poistenia. Poistenie a hospodársky rast. Vzťah medzi životným a neživotným poistením. Najvýznamnejšie riziká a nové riziká v poisťovníctve. Vzájomné vzťahy medzi poistnými rizikami.