Evaluation of economic education from graduates' point of view - Kunstová, Renáta
Analýza vybraných indikátorov kvality vysokoškolského vzdelávania na základe odpovedí absolventov Ekonomickej univerzity v Prahe. Absolventi boli kontaktovaní štyri - päť rokov po ukončení štúdia v rámci prieskumov realizovaných v rokoch 2006 a 2010. Charakteristika analyzovaných súborov dát. Hodnotenie študijných programov, hodnotenie problému kompetencií.