Štandardy podporujúce spoločenskú zodpovednosť firiem - Vasilenková, Diana
Normy ISO, ktoré podporujú spoločenskú zodpovednosť firiem. Charakteristika vybraných noriem ISO: ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000. Medzinárodný štandard SA 8000 (social accountability). OHSAS 18001 - požiadavky systému riadenia bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Séria AA1000 - britské štandardy pre tvorbu spoločensky zodpovednej stratégie podniku.