Príjmy zo závislej činnosti nie je možné zdaniť zrážkovou daňou - Kušnírová, Jana, 1977-
Zákon o dani z príjmov s účinnosťou od 1.1.2011 značne obmedzil skupinu príjmov fyzickej osoby, pri ktorých je možné aplikovať zrážkovú daň. Jednoduchý a prehľadný výber dane.