Navrhované koncepty kľúčových kompetencií - Romanová, Daniela, 1984-
Význam kľúčových kompetencií, ktorými sa zaoberala Európska únia a OECD. Kľúčové kompetencie v rámci EÚ. Kľúčové kompetencie v rámci OECD - projekt DeSeCo.