Vieme predpovedať ceny akcií? - Markovič, Peter, 1974-
Racionálne správanie účastníkov finančného trhu. Investičný problém zadefinovaný ako snaha predpovedať akcie. Model, vďaka ktorému by sme mohli modelovať volatilitu ceny akcie.