Poctivý biznis s dúškom kávy - Červenka, Mikuláš
Podnikateľ a spolumajiteľ jednej z najprestížnejších pražiarní kávy v Českej republike, Jaroslav Tuček a jeho recept na úspešné podnikanie s touto ekonomicky dôležitou komoditou.