Na čo má NATO - Pressburg, Adrian Peter
Hoci transatlantický Západ zaostáva v tempe hospodárskeho rastu za ázijským Východom, jeho vojenské krídlo NATO sa nevzdáva roly strážcu a garanta svetovej bezpečnosti. Dokedy? Top 10 krajín s najväčšími vojenskými výdavkami.