Choďte za hranice kým sa dá - Švorcová, Petra
Rozvíjajúce sa trhy a slovenské firmy. Kam zamieriť, ktorý štát je najvhodnejší a akým spôsobom preniknúť na zahraničné trhy. Rozhodovanie o tom, ako expandovať v zahraničí.