Liečia to, čo zarába - Haluza, Ivan
Farmaceutický priemysel. Nové prevratné lieky pribúdajú čoraz skromnejšie. Zisky farmaceutických koncernov klesajú. 620 mld. eur boli v roku 2011 tržby farmaceutického priemyslu. Celkové výdavky na vývoj. Zložitejšie a drahšie biotechnológie. Najlepšou obranou koncernov pred klesajúcimi ziskami sú nové lieky.