Rating firmy hodnotenie schopnosti firmy splatiť úver - Kostura, Norbert
Ratingová analýza založená na dvoch skupinách údajov. Nefinančná analýza - soft facts. Vyhodnotenie finančnej situácie podniku - hard facts. Užitočné informácie k ratingu.