Pokles tlačí na hranu únosnosti - Orgoňová, Vladimíra
Výdavky na reklamu naďalej padajú - mediálne agentúry musia niesť vyššiu zodpovednosť, médiá zápasia o rentabilitu. Zásah internetovej reklamy rastie a ponúka priestor na komunikáciu aj klientom s nízkymi rozpočtami.