Rozum v hrsti je lepší ako euro na účte - Hvozdovičová, Jana
Oslabujúce euro a znepokojujúca situácia v Európe. Nástroje finančného trhu, ktoré umožňujú zafixovať prípadne zabezpečiť si výmenný kurz do budúcnosti. Tradičné finančné deriváty.